• June 27, 2022

Ilex Crenata Caroline Upright

Als je op zoek bent naar een van nature smalle en compacte haag, dan is de Japanse hulst geschikt. Hierbij kun jij kiezen tussen verschillende soorten:

Deze hebben allen verschillende kenmerken. Bij de Ilex Crenata Caroline Upright is het zo dat deze haag ovale en gladde blaadjes hebben, die veel lijken op de bladeren van de buxus. In de maanden mei en juni zal deze plant bloemen en ontstaan er witte bloemetjes. In het najaar zijn er geen zwarte besjes.

De vele voordelen van de Ilex Crenata Caroline Upright zorgen ervoor dat deze plant erg geliefd is. Dit komt mede voor het feit dat deze plant er het hele jaar door mooi uit ziet, zelfs in de winter blijft de groene kleur. Deze plant is niet vatbaar voor ziektes zoals de buxus. Als jij een mooie omheining wilt in jouw tuin, dan is deze maximaal 2 meter hoge haag geschikt. Ook om meer privacy te creëren. Wil je graag een strakke haag? De Ilex Crenata Caroline Upright kun je eenvoudig snoeien.

De Ilex Crenata Caroline Upright is een Japanse hulst die je eenvoudig kan snoeien waarbij je kan zorgen voor een strakke haag. Dit zal een echte blikvanger zijn in jouw tuin, zodat jij naar een mooie tuin kan kijken. Waarbij andere dus niet in jouw tuin kunnen kijken en je meer privacy hebt! Wil jij de Ilex Crenata Caroline Upright aanschaffen? Kijk dan online bij Haagplanten Heijnen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.